Fotografia digital

L’era digital ha permès democratitzar la fotografia, fent-la accessible a qualsevol persona amb un simple telèfon mòbil i provocant, alhora, que consumir i generar imatges siguin hàbits quotidians.

Tot i la facilitat que ofereix la tecnologia, l’art de fotografiar continua estant lligat a conceptes artístics i tècnics que, amb la pràctica, acaben sent la millor eina per aconseguir bones imatges.

Tant si tens una càmera digital com si només utilitzes el mòbil per fer fotos, i tinguis el nivell que tinguis, en aquest taller descobrirem els secrets que hi ha darrere d’una bona fotografia i aprendrem a dominar la càmera.
També ens endinsarem en el món de l’edició d’imatges i descobrirem la màgia de la llum natural i de la llum artificial, sense deixar de conèixer el fascinant treball de les fotògrafes i els fotògrafs més destacats de tots els temps.

Durant tot el curs combinarem classes de teoria, exercicis totalment pràctics i visionats dels nostres treballs.
Començarem de zero, amb els conceptes més elementals, i acabarem amb classes molt avançades, on veurem com es treballa professionalment dins de l’ofici.

Carrega bateries i buida targetes de memòria!
Vine i aprendràs a fer les millors fotos de tot Sant Andreu!

Horari:
Dimarts de 19.30h a 20.30h

TALLER IMPARTIT PER

Sergi Panizo

Sergi Panizo

Fotògraf.
És especialista en fotografia escènica i retrat.
Fotògraf oficial dels espectacles de l’Ateneu.

@sergipanizo