Companyia de teatre Forat senes Fons

A finals de l’any 1993, sorgeix la iniciativa batejada com “Forat sense Fons” amb la intenció de crear un grup juvenil de teatre a l’Ateneu, i recuperar d’aquesta manera la tradició del teatre entre els joves de Sant Andreu.

Des d’aleshores, el grup s’ha acompanyat de diversos directors de Sant Andreu per dur a l’escenari els seus muntatges, buscant presentar obres de diferents gèneres i estils, tenint cura de tots els detalls –des dels decorats al vestuari-, i adaptant fins i tot algunes peces a la idiosincràsia del grup.

Al llarg dels anys, la companyia ha anat creixent i ha donat peu a la creació d’altres grups de teatre juvenil i infantil, que han desembocat en els actuals tallers i grups de teatre de l’Ateneu. Fins i tot alguns dels actors i actrius provenen d’aquests tallers infantils i juvenils, i ara formen part de Forat Sense Fons.

Un dels objectius que ha perseguit sempre Forat Sense Fons, amb l’ajuda de la resta de grups, ha estat el de crear una “cultura de teatre” a l’Ateneu. Actualment, la companyia presenta quatre muntatges per temporada i coordina la realització tècnica de la resta de grups de l’Ateneu; la qual cosa permet mantenir una programació regular i variada.

ÚLTIMS VIDEOS